Live

Music

on a

String Quartet

Are you curious ?

Drop us a note, and say hi!

Konsertit   Häät   Tapahtumat

Classical     Crossover
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black YouTube Icon
  • Black SoundCloud Icon

#lumolife #lumoensemble

lumo uusi ilme bw.png

Video /

K I I N N O S T U I T K O ?

Kuuntele /

 
 
 

Info /

l u m o l i f e    t a r i n a

 Lumo Ensemble on jousikvartetti, joka sai alkunsa Turun Taideakatemiassa, kun neljä ystävystä halusivat tuoda musiikkiaan kuultavaksi niin konsertteihin kuin erilaisiin juhlatilaisuuksiin. Tammikussa 2012 kvartetti alkoi käyttää nimeä Lumo Ensemble. 

Yhtye on esiintynyt eripuolilla Suomea ja ulkomailla. Lumo Ensemble esiintyi mm. TPS:n nousujuhlissa Turussa, URA-säätiön opiskeluapurahojenjakotilaisuudessa Casino Helsingissä, Tullin Suomi100-juhlassa ja Tällberg Foundationin workshopissa Helsingissä. Kvartetti on lisäksi esiintynyt lukuisissa häissä sekä yritysten ja yhdistysten juhlissa. Yhtye sai myös kunnian konsertoida Aurora Borealis säätiön järjestämässä  kansainvälisessä konferenssissa Svalbardissa, Norjan Huippuvuorilla (2016) sekä Leksandissa ja Tällbergissä, Ruotsissa (2017).

Lumo Ensemble oli yleisön nimeämänä ehdolla Love me do -häätapahtuman Vuoden hääyritys 2018 -kilpailussa.

Kvartetin muusikoilla on ollut etuoikeus opiskella klassista musiikkia huippupedagogien ohjaamana. Diplomiviulisti Emmi Salmi opiskeli Turusta valmistuttuaan musiikin maisteriksi Budapestin Franz Liszt Musiikkiakatemiassa. Viulisti Liisi Uusitalo ja alttoviulisti Tuuli Amrahova valmistuivat musiikkipedagogeiksi Turun Taideakatemiasta. Sellisti Johanna Rousi teki Turun opintojensa jälkeen musiikin maisterin opinnot sekä Sibelius-Akatemiassa että Wienin Musiikkiyliopistossa.

m u s i i k k i  p a l v e l u m m e

Tarjoamme livemusiikkia konsertteihin, juhliin ja tapahtumiin oli kyseessä sitten yksityinen tai yrityksesi juhla, vihkitilaisuus, hääjuhla, tapahtumatuotanto, klassisen musiikin konsertti, musiikkituokio ravintolassasi tai musiikkifestivaali.

Nauhoitamme mielellämme myös jousiraidat bändisi levylle ja esiinnymme muiden yhtyeiden ja artistien kanssa. Lisää tietoa yhteistyömahdollisuuksista löytyy täältä.

Suunnittelemme ohjelmiston toiveittesi mukaan. Yhtyeemme on ennakkoluuloton musiikin tyylilajien suhteen ja repertuaariimme kuuluu klassisen musiikin lisäksi pop/rockia, tangoa, heviä ja kaikkea muuta musiikkia laidasta laitaan. Otamme mielellämme toiveitanne vastaan, jotta voimme suunnitella juuri sinun tilaisuuteesi sopivan kokonaisuuden.

Jos kiinnostuit, kerromme mielellämme lisää - ota meihin yhteyttä!​

Voit lukea suosituksia täältä.

 
_MG_9381.jpg

Jousikvartetti /

Show More

Emmi Salmi / v i o l i n 

Tuuli Amrahova / v i o l a 

 

Yhteys /

Kiva, että vierailet sivuillamme! Ota meihin yhteyttä, kerromme mielellämme lisää!

- - - 

We're glad to find you at our site. Please don't hesitate to contact us. We would love to hear from you!

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black YouTube Icon
  • Black SoundCloud Icon

Kiinnostuitko? Ota meihin yhteyttä /

Are you curious? Please call us or drop us a note.

lumoensemble@gmail.com
+35840 3580099

Instagram /

@2018 Lumo Ensemble

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now
Emmi Salmi, viulu

Diplomiviulisti Emmi Salmi on ollut monessa mukana: solistina sekä kamari- ja orkesterimuusikkona eri puolilla Eurooppaa. Hän teki viulunsoiton maisteriopintonsa perinteikkäässä Franz Liszt musiikkiakatemiassa Budapestissa loistavana solistina ja pedagogina tunnetun Vilmos Szabadin oppilaana. Sitä ennen hän suoritti myös erinomaisin arvosanoin musiikkipedagogiopinnot Turun Taideakatemiassa.

Go to link